inloggen
werkgebieden: installaties
meer over Kunstconstructie
Kunstconstructie
terug naar de lijst
Kunstconstructie is in 2019 opgericht door Françoise Braun (1967) en Casper Teijgeler (1972). Françoise is opgeleid tot ruimtelijk vormgever aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht. Casper is na zijn werk bij OMA (Rem Koolhaas) en een carrière in de marketing werkzaam geweest als meubelmaker. Nadat de liefde hen in 2009 bij elkaar bracht hebben zij in 2019 besloten om elkaar met hun talenten beroepsmatig te versterken. Daarvoor hebben zij ook al in verschillende projecten samengewerkt. Zij vinden elkaar in de concepten en vullen elkaar aan op het gebied van beeld, techniek en geluid.

De ruimtelijke interactieve objecten en installaties zijn speels, dynamisch en humorvol. Ruimtelijk laat het zien hoe het werk, de omgeving en de mens zich tot elkaar verhouden. In het gelaagde beeld dat ontstaat willen zij mensen in staat stellen zich de omgeving eigen te maken en op een andere, innovatieve manier te beleven om zo ruimte te geven voor reflectie, eigen verbeelding en nieuwe verbindingen.

www.kunstconstructie.nl


woonplaats
Arnhem
gemeente
Arnhem
website
www.kunstconstructie.nl
opleiding
Academie Beeldende Kunsten, Maastricht
tentoonstellingen|opdrachten|projecten
Rolling Together was van 4 oktober t/m 14 januari 2019 te zien bij Tetem, Enschede. En van 20 juli t/m 18 augustus 2019 bij kunstroute Open Stal, Oldeberkoop.


overige werkzaamheden
organisator